Matematik

At multiplicere med 0

11. oktober 2011 af ArtificialFacts (Slettet)

Hej alle I glade Studieportal-brugere.

Er vi ikke ALLE SAMMEN enige om, at et regnestykke som ser således ud 2 + 3 + 5 + 6 x 0 altid vil give 0 FORDI man ikke kan have 16, 0 gange. Min kloge veninde tror mig ikke. Så vil en eller anden ikke være sød og bekræfte at min teori er gældende? :-D


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2011 af NejTilSvampe

nix, det handler om regnearternes hieraki, (prikker før streger osv.). 
Du skal opdele hvert "led" for sig selv. Et led er hver gang du har "streger" dvs + og - .

2+3+5+6*0 = (2+3+5) + 6*0 = (2+3+5) = 10

Hvis der derimod havde stået

(2+3+5+6)*0 = 0

var det korrekt.


Svar #2
11. oktober 2011 af ArtificialFacts (Slettet)

Der blev vi begge to vidst lidt klogere. Tak for dit hurtige svar :-)


Skriv et svar til: At multiplicere med 0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.