Matematik

Matematik spørgsmål

11. oktober 2011 af Cherrie (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Her er problemet: (2x-1)(3x+4) - hvordan i alverden skal jeg gøre det her d:?

Der står at jeg skal gange  parenteserne.

 

Tak :)!


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Gang hvert led i den ene parentes med hvert led i den anden.


Svar #2
11. oktober 2011 af Cherrie (Slettet)

sådan her?

 

2x * 3x = 6x
2x * 4 = 8x
-1 * 3x = -3x
-1 * 4 = -4

 

6x + 8x - 3x - 4


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Husk 2x*3x=6x^2


Svar #4
11. oktober 2011 af Cherrie (Slettet)

hvorfor ^2 ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. oktober 2011 af lucillepostej (Slettet)

Fordi:

2x*3x = 2*x*3*x = 6*x*x = 6x^2


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.