Matematik

diff ligning haster hjælp plz.

13. oktober 2011 af Walsh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg har opgaven her som jeg intet forstår af kan i hjælpe mig plz ? Det den sidste opgave jeg mangler.

Vis at dy/dx= 1/(x2-1)   , -1<x<1

Er løsning til diff. ligningen y´2xy=0   i intervallet ]-1,1[. 

 

Er f løsning i intervallet ]1,5[? - og i ]-1,5[? 

 

Mvh Holger. Ville sættte pris på hvis i kunne hjælp hurtigt tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2011 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2011 af mathon

 

 


Svar #3
13. oktober 2011 af Walsh (Slettet)

Jeg kan ikke se hvad du har skrevet der står kun blankt.

 

Mvh Holger


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opgavens formulering giver ingen mening.

Funktionen y = 1/(x2-1) er en løsning f.eks. i differentialligningen y' + 2xy2 = 0, men det kan ikke være meningen, at vi skal gætte os frem til, hvordan opgaven skulle være formuleret.


Svar #5
13. oktober 2011 af Walsh (Slettet)

Har skrevet ordret af fra opgaven :)

 

Det er de nødvendige oplysninger man skal bruge.... forstå mig ret er ikke ude på at rette dig. Men det er hvad der står af informationer


Svar #6
13. oktober 2011 af Walsh (Slettet)

Vis at dy/dx= 1/(x2-1)   , -1<x<1

Er løsning til diff. ligningen y´2xy=0   i intervallet ]-1,1[. 

 

 

dette er opgavens første del.


Skriv et svar til: diff ligning haster hjælp plz.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.