Fransk

Hvordan siger man det på fransk??

18. oktober 2011 af Bnafk (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej! 

Jeg har 2 ting 

1) Hvordan siger man: Venner er også nogle man kan betro sine hemmeligheder til.

2) En ven kan man være sig selv overfor.

Håber der er nogle fransk eksperter / eller nogle der bare kan fransk nogenlunde, som kan hjælpe mig!

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. oktober 2011 af Booklover (Slettet)

Hmmm....

Har prøvet at omskrive sætningerne lidt, så de er lettere at oversætte. Prøv at se om du kan bruge det: 

1) vous pouvez aussi confier ses secrets à des amis = man kan også betro sine hemmeligheder til venner

2) Un ami est quelqu'un que vous pouvez être vous-même eux-mêmes avec = en ven er en person man kan være sig selv over for 

eller 

vous pouvez être vous-même avec un ami = man kan være sig selv over for en ven

 

Er ikke helt sikker på oversættelserne (det er stykke tid siden jeg selv havde fransk i gym), men måske kan det hjælpe lidt på vej ;)


Svar #2
19. oktober 2011 af Bnafk (Slettet)

Tusind tak Marie!


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. april 2012 af alexpetros (Slettet)

1) Les amis sont ceux à qui l'on peut confier ses secrets.

2) Avec un ami on peut être soi-même.


Skriv et svar til: Hvordan siger man det på fransk??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.