Matematik

Skriv om til fler-leddet størrelse

25. oktober 2011 af S95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1. (x + y) (x + y)

2. (3x - 1/3)2

3. 2(a + 1/2)2

Nogle der kan hjælpe? :O


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2011 af SuneChr

Benyt    (a + b)2  =  a2 + b2 + 2·a·b

 og         (a - b)2  =  a2 + b- 2·a·b

 og          c·(a + b)2  =  c·a2 + c·b2 + 2·a·b·c


Svar #2
25. oktober 2011 af S95 (Slettet)

1. (x + y) (x + y) = ?

2. (3x - 1/3)2 = 6 + x21/3 *  13 er det rigtigt? :D


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2011 af Magnus22 (Slettet)

1.  x^2+y^2+2yx

2. ja

3. 2*a^2+c*½^2+2*a*½*2

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

2. Nej.

3. er ikke korrekt:  2·(a + 1/2)2 = 2·(a2 + a + 1/4) = 2a2 + 2a + (1/2)


Svar #5
25. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Hvad? .. Er forvirret? :O


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Er du forvirret over svaret vedrørende spm 2. ? Vi har

(3x - (1/3))2 = (3x)2 + (1/3)2 - 2·3x·(1/3) = 9x2 -2x + (1/9)


Svar #7
25. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Ham den anden siger det første jeg skrev ved 2. er rigtigt? .. :O


Brugbart svar (0)

Svar #8
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

"Ham den anden siger"? Jeg gav dig svaret til 2. i #6.

1. fik du svar på i #3.


Svar #9
25. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Jamen, hvad betyder de der, ^ ? skal man skrive dem i svaret? :O

Og man kan da ikke skrive, 2yx ? :O


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Nogle folk skriver a^2 i stedet for a2 , fordi de ikke har tid eller kendskab til at bruge redigeringsfaciliteterne her i tekstboksen.

Man kan da godt skrive 2yx ; det er jo det samme som 2xy .


Svar #11
25. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Okay! :D Tak! :.


Svar #12
25. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Tak for den tålmodige hjælp alle sammen! :D


Skriv et svar til: Skriv om til fler-leddet størrelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.