Matematik

Find den lineare kurv

27. oktober 2011 af sashii

Pris: $28,50

Mængde: 88464 

efterspørgselsstyrede priselasticitet: -1,75

Den lineare ligning lyder: Q=a-bP

Q=a-bP <=>

Q=a-(-1,75)P <=>

Q=a+1,75

 

88464=a+(1,75*28,50) <=>

88464 =a+49,875 <=>

88414,125=a

Ligningen vil da hedde: Q=88414,125+1,75

 

Jeg kan så læse fra min bog at man også kan regne den således:

-1,75=-b(28,50/88464) <=> b=5432 (jeg forstår bare ikke hvorfor b bliver regnet ud, idet vi jo allerede har b -1,75?)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opgaven hører vist hjemme i VØ forumet.


Skriv et svar til: Find den lineare kurv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.