Fysik

Kan nogen forklare mig disse formler?!

27. oktober 2011 af Sineu (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej med jer,

kan nogle af jer løse denne opgave? Det er en "modgift" til "zombieficering" vi arbejder på i forbindelse med halloween. Dette er opgaven:

Mine foreløbe forsøg på udvikling af en modgift:

Formel 1.) Hij = hij * p * g + p0

Formel 2.) hijj = Vij / dx*dy

Formel 3.) Pij = hij p*g + p0 + Eij.

Hij = statisk tryk i hjernen ved position i,j

p = ændring af højre side af hjernen

g = acceleration

p0 = atmosfærisk tryk

hij = zombificering i,j

Vij = partiklerness volumen

Eij = ekstern tryk

Pij = gradvis lammelse

Kan nogen forklare mig formel 1, 2, 3, og hvad de egentligt gør? Kan I forklare dem i relation til zombificeringen af goSupermodel?
Jeg vil meget gerne modtage jeres bud på, hvordan denne formel kan gøres endnu mere præcis.


Svar #1
27. oktober 2011 af Sineu (Slettet)

Nogen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2011 af IdaNE (Slettet)

Ej sorry.. Så klog er jeg SLET ikke.. hvilket fag er det der? :S

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#0

Hvis du vil gøre dig noget håb om hjælp, bør du nok forklare, hvad det hele drejer sig om.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2011 af SarahPedersen91 (Slettet)

Wtf????


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2011 af NejTilSvampe

p = ændring af højre side af hjernen...? uddyb! hvad er dx*dy ?

Skriv HELE opgave beskrivelsen, ordret, du skal IKKE skrive det i dine egne ord.


Svar #6
28. oktober 2011 af Sineu (Slettet)

Vil gerne lige gøre opmærksom på at det er ordret, det er hele opgaven det der, jeg har ikke ændret noget ved den.


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Men folk, der ikke er supermodeller som du selv, har ingen anelse om, hvad du snakker om. Måske du hellere skulle stille spørgsmålet i et blog-forum for det spil.


Skriv et svar til: Kan nogen forklare mig disse formler?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.