Matematik

Gang paranteser

30. oktober 2011 af S95 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1) (-2a +b) (b - a)  = 

2) (4c - d) (c/2 + d)  =

 

Hjælp! ? ,,


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

gan hvert led i 1. parentes med hvert led i 2. parentes

(x+y)(a+b)= xa+xb+ya+yb


Svar #2
30. oktober 2011 af S95 (Slettet)

Hmm? ...

Forstår ikke? :O


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2011 af Clickx (Slettet)

Tag udgangspunkt i #1
(x+y)(a+b)

Gang hvert led i første parentes (x+y) med hvert led i anden parentes (a+b).
Prøv at de mønstret og gør det på din egen opgave

x*a = xa
x*b = xb

y*a = ya
y*b = yb
 


Svar #4
30. oktober 2011 af S95 (Slettet)

1) (-2a +b) (b - a)  =

    -2ab + ba  = 

 

2) (4c - d) (c/2 + d)  =

      4,5 c + d2

 

Er det rigtigt?


Skriv et svar til: Gang paranteser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.