Matematik

Hjælp med Sinus v!

02. november 2011 af anne534 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om en vikel v vides, at sinv = 0,6. Find de to vinkler (2decimaler) i intervallet 00;1800 , der passer i ligningen?

En der vil hjælpe:-O


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2011 af mathon

           

                                          sin(180º-v) = sin(v) = 0,6       0≤v≤180º

                                                 vspids = sin-1(0,6) = 36,87º

                                                 vstump = 180º - vspids=  180º - 36,87º = 143,13º

                                                


Skriv et svar til: Hjælp med Sinus v!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.