Andre fag

Rang orden

06. juni 2005 af Sinz (Slettet)
Halløjsa, jeg er ny herinde. Er der et sted hvor jeg kan se rang-ordenen? ...

Praktikant, adjunk, docent osv??!

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Du har ikke overholdt reglerne. Søg i forummet, før du opretter et indlæg om noget, der allerede er besvaret! :@

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2005 af nille... (Slettet)

^^ Han er ny herinde.. ro på.

#0 - Ved det desværre ikke. :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. juni 2005 af EpoLulu (Slettet)

Flabet

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni 2005 af nille... (Slettet)

.. tak

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. juni 2005 af PhoSpheer (Slettet)

Kan det i øvrigt ikke være fuldstændig ligemeget med rang!? Nu er det ikke kun henvendt til dig, Sinz, men til alle der spørger om det....

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. juni 2005 af nille... (Slettet)

Når det nu ikke kan være lige meget - er der så ikke en der ved det og kan svare på det?

Har søgt i forum efter lignende tråde - hvor der faktisk er et fornuftigt svar.. håber du vil kigge efter det og kan bruge det - Sinz.

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Praktikant = 0 indlæg
Adjunk = 30 indlæg
Lektor = 70 indlæg
Docent = 120 indlæg
Professer = 180 indlæg
Doktor = 250 indlæg

:D

Opgaveredaktører = Kigger opgaver igennem
Lektieguruer = Specielt udnævnte hjælpere
Moderatorer = Kan fjerne indlæg

Svar #8
06. juni 2005 af Sinz (Slettet)

OKay sorry. men hvad hedder trådene`?

Brugbart svar (0)

Svar #9
06. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Se:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=90104

Brugbart svar (0)

Svar #10
06. juni 2005 af xyz (Slettet)

så er jeg "snart" doktor ? hmm

Brugbart svar (0)

Svar #11
06. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Tråde statet og oploadede opgaver tæller også med....

Brugbart svar (0)

Svar #12
06. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

statet = startet

Skriv et svar til: Rang orden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.