Matematik

Omskriv cm til cm^3

05. november 2011 af Ocin15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan omskriver jeg fra cm til cm3? Altså hvad er 1 cm i cm3?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2011 af exutu (Slettet)

Det kan man ikke sige da cm henviser til en længde hvor cm3 henviser til et volumen


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2011 af mathon

 

        ...et længdemål kan ikke omskrives til et rummål...


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man kan ikke omskrive fra det ene til det andet. cm er et længdemål, cm3 er et mål for rumfang.


Svar #4
05. november 2011 af Ocin15 (Slettet)

Ja, det er jeg godt klar over. Men jeg har en opgave, hvor jeg skal skrive 1 cm om til enheden cm3. Hvordan kommer den så til at lyde?


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2011 af exutu (Slettet)

Det kan ikke lade sig gøre prøv at skrive opgaven ordret af.


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. november 2011 af SuneChr

    En kasse, med længden a cm, bredden b cm, højden c cm, har rumfanget, R :

          R = a  cm · b cm · c cm   =   a·b·c  cm3

          Det er jo blot regnereglen,  u·u·u  =  u3    der bruges om en benævnelse.


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. november 2022 af a77AH

#6

En bestemt spækhugger fra forlystelsesparken seaworld er 3 år gammel og har en længde på 422 cm. ^^ det er til opgaven b). 


Skriv et svar til: Omskriv cm til cm^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.