Matematik

f ' (x) i TI.

06. november 2011 af HanneJH (Slettet)

Hvordan får jeg TI til at udregne f ' (x) af en funktion?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2011 af NejTilSvampe

brug d(f(x),x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2011 af Krabasken (Slettet)

- Den kan også hedde diff


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2011 af mathon

praktisk

                Define f(x) = .......

                Define g(x) = d(f(x),x)

du kan nu beregne
f.eks.
                f '(x) = 0

               solve(g(x)=0,x) eller blot f '(x) som g(x)

 

 


Skriv et svar til: f ' (x) i TI.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.