Dansk

Dansk - at bekrive og vurdere/rapport

07. november 2011 af BaYellows (Slettet)

Hej alle sammen.

Jeg sidder og skal til at lave anden del af vores danske "stil", men er kommet i tvivl om hvordan jeg skal opbygge den.

Jeg bliver som nystartet 1.g elev bedt om at beskrive og vurdere opstartsforløbet på htx-uddannelsen. Det skal jeg gøre i form af en kortfattet (ca. 3000 anslag – tegn med mellemrum) rapport.
Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg bør opbygge den. Når jeg tænker rapport tænker jeg på de rapporter vi laver i fysik, kemi, biologi osv., hvor vi nærmest deler teksten op i punkter, men er ikke sikker på om det er det de vil ha eller om de vil ha en sammenhængende tekst?

Jeg har lige skrevet første del af opgaven som lyder på at fortælle/erinde. Der skal jeg skrive et kapitel af mine erindringer, hvor jeg fortæller om min start på stedet. Bør jeg skrive udfra den?

Alt hjælp er velkommen, ville være glad hvis jeg kunne få svar hurtigst muligt så jeg kan komme igang.
På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af Stygotius

En god måde at gøre det på, kunne jo være at dele opgaven op i to afsnit: -en der beskriver hvad du synes er forløbet godt (med begrundelse) og der beskriver hvad du synes er forløbet dårligt (med begrundelse).

Et eventuelt tredje afsnit kunne indeholde de forslag du måske har til hvad man kunne gøre i stedet for de ting du mener er forløbet mindre godt.


Skriv et svar til: Dansk - at bekrive og vurdere/rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.