Matematik

Bestem tallet så vektoerne er parallele

07. november 2011 af Kristenzen (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg skal bestemme tallet t så vektorerne a og b er parallele. vektor a=(t+1) over 2t Vektor b=3 over 4

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Bestem t, så vektorerne â og b er ortogonale. Løs derfor ligningen âb = 0 .


Skriv et svar til: Bestem tallet så vektoerne er parallele

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.