Matematik

Parallelogram (vektor)

09. november 2011 af guzbak

Hvordan bestemmer jeg længden af hver af diagonalerne i et parallelogram?

Arealet er 27

a = 3,-6   b= -7,5 og c = 102,-123


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2011 af PeterValberg

jeg går ud fra at a,b og c er vektorer :-) siden du skriver vektor i titlen på dit indlæg...

hvilke to af de tre vektorer udspænder det parallelogram, der har arealet 27 ?

 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
09. november 2011 af guzbak

vektor a og b :)

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2011 af PeterValberg

Så vidt, jeg kan regne ud er arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne a og b lig med 27

den ene diagonal kan (som vektor) bestemmes som a + b, den anden diagonal som a - b

Længden af en vektor v = (v1 v2) kan bestemmes som:  |v| = √(v12 + v22)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
09. november 2011 af guzbak

Jeg har netop prøvet det med a+b og a-b, men jeg tror ikke jeg gjorde det rigtigt.

Skal man sige a1*b1+a2*b2 ved a+b ?

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2011 af PeterValberg

#4 nej da

givet vektorerne og

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Parallelogram (vektor)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.