Debat

Ønske om at komme ind på jura kvote 2

12. november 2011 af Apple89

Kære alle på SP,

 

Jeg har sådan altid haft en drøm om at komme ind på jura. Desværre tog jeg ikke mig sammen i gymnasiet og fik desværre ikke et snit nok til at komme ind.

Derfor ser jeg, som den eneste chance, at søge ind via kvote 2, hvor der hvert år kun bliver optaget ca. 82, og jeg føler mine chancer er minimale?

 

Er der en jurastuderende eller anden med erfaring, der kan fortælle mig, hvordan jeg bedst muligt kan komme ind på jura via kvote 2 i København?

Det er min drøm, og jeg vil gøre alt for at nå dertil. Men jeg har brug for hjælp

 

Apple


Brugbart svar (2)

Svar #1
16. november 2011 af Roman Garcia

Du skal ud og samle erfaring. Relevante jobs, relevante kurser, anden uddannelses aktivitet osv. Kort sagt, så skal du have et godt cv. for at komme i betragtning.

Derudover skal du også skrive en god motiveret ansøgning. Det vil sige en ansøgning, hvor du skriver, hvorfor du netop vil læse jura.

 

Et andet spørgsmål - har du overvejet at tage HA (jur)? Det kan man tage på CBS. Derudover kan man også tage det på SDU i Odense, hvor det er nemmere at komme ind. Her arbejder man både med jura og økonomi, så man får også ved denne uddannelse mulighed for at arbejde med juridiske problemstillinger.  


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. januar 2012 af jeshans (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Ønske om at komme ind på jura kvote 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.