Matematik

Find X

17. november 2011 af mkfritze (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

2,5*x+x = 110*9,816

 

Er der en der kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. november 2011 af ThomasPortal (Slettet)

Læg x'erne sammen:

2,5*x+x = 110*9,816  ->

3,5*x= 110*9,816  -->

Divider med antallet af x:

x = (110*9,816)/3,5 = 308,5


Svar #2
17. november 2011 af mkfritze (Slettet)

Mange tak :-)


Skriv et svar til: Find X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.