Matematik

Areal

21. november 2011 af Justme92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heej alle sammen, nogen der kan finde ud af det her?

Start med at illustrere arealet som afgrænses af x=-2, x=5, x-aksen samt funktionen  . Udregn derefter arealet.

... På forhånd tak :-).


Svar #1
21. november 2011 af Justme92 (Slettet)

Undskyld, der skulle stå: samt funktionen f(x) = x2-2x-1


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2011 af nielsenHTX

funktionen kan tegnes i dit matematik program.

arealet findes ved integration fra -2 til 5.


Svar #3
21. november 2011 af Justme92 (Slettet)

Har ikke noget matematik program? :-)


Svar #4
21. november 2011 af Justme92 (Slettet)

Hvordan skal man lige illustrere det? :-/


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2011 af nielsenHTX

hvis i ikke har noget matematik program eller graf program, så er der vel kun en skitse tilbage... men det kunne se sådan herud se fil.


grafen viser desuden at du ikke bare kan integrer direkte fra -2 til 5, men er nød til at finde hvor f(x)=0 og dele dit areal op.

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #6
21. november 2011 af Justme92 (Slettet)

Altså jeg har fået et areal på 16,34?


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. november 2011 af nielsenHTX

# 6 jeg får det til det samme


Svar #8
21. november 2011 af Justme92 (Slettet)

Suuuper! :-)


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.