Matematik

bestemme k empirisk?

22. november 2011 af Anegrethe (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. Hvad vil det sige at man udfra en matematisk formel skal bestemme "k" empirisk? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Har "k" noget med den matematiske formel at gøre?


Svar #2
22. november 2011 af Anegrethe (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis du nu formulerer hele opgaven, eller hele problemstillingen, er det nok lettere at give mere konkret hjælp.


Svar #4
22. november 2011 af Anegrethe (Slettet)

bestem k empirisk --> formel http://www.wolframalpha.com/input/?i=v%3De^%28%28-%28g%26%238901%3Bm%26%238901%3B%28Sqrt[3]-1%29%2B2k%29%26%238901%3Bt%29%2F%282m%29%29


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Her er linket som hotlink http://www.wolframalpha.com/input/?i=v%3De^%28%28-%28g%26%238901%3Bm%26%238901%3B%28Sqrt[3]-1%29%2B2k%29%26%238901%3Bt%29%2F%282m%29%29 så man ikke skal paste det ind i et andet browservindue.

Men du må vel have nogle data, der indgår i opgaven?


Svar #6
22. november 2011 af Anegrethe (Slettet)

ja det har jeg da.

 

m=80
g=9,82
v=1
t=20


Brugbart svar (1)

Svar #7
22. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Så kan du jo isolere k, idet

t·( ((1 - √3)/2)g - k/m ) = 0


Svar #8
22. november 2011 af Anegrethe (Slettet)

ja okay.


Svar #9
22. november 2011 af Anegrethe (Slettet)

tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: bestemme k empirisk?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.