Matematik

LIGNINGER HJÆLP

23. november 2011 af manzoo (Slettet)

Er lidt lost i denne aflevering, er der nogle der kan give mig nogle råd til hvordan det skal løses, eller kender nogle sider jeg kan bruge?

På forhånd tak!

 den første: 13002=1080·1,2??
den anden:  603=341·??8

 

Den trejde:

Et busselskab udlejer busser, hvor den samlede leje pris afhænger lineært af kørselslængden. En tur på 22 kilometer kræver selskabet 1184,8 kroner, mens en tur på 43 kilometer koster 1361 kroner.
 

a) Opstil en model der beskriver sammenhængen mellem pris og kørte kilometer
b) Forklar hvad tallet a i den fundne model beskriver


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

1) Udregn 13002 / 1080   og   603 / 341 .

2) Bestem ligningen for den rette linie y = ax + b , der går gennem de to punkter
(22 ; 1184,8)   og   (43 ; 1361).


Skriv et svar til: LIGNINGER HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.