Matematik

funktionskrift og tabel

24. november 2011 af uytuty (Slettet)

hjælp jeg er simpelthen gået i stå

jeg har lagt et billed

 

hvordan skal det passe at y=x-2 med denne tabel

 

tak

Vedhæftet fil: mati.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2011 af PeterValberg

Umiddelbart vil jeg (uden at kontrollere) tro at den skal hedde:

y = 2x + 4

så der under 1-tallet skal stå 6

se iøvrigt denne video: http://youtu.be/1mB7h3dtsVk

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
24. november 2011 af uytuty (Slettet)

ja men funktion skriften er y=x-2 som skal passe denne tabel


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2011 af PeterValberg

det kommer den aldrig til :-)

Omkring den lineære funktion med forskriften y = x - 2 er det vist tydeligt at y = -2, hvis x = 0

I den tabel, du har lagt ud, er y = 4, når x = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
24. november 2011 af uytuty (Slettet)

dvs at funktion skriften er forket eller hva?


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2011 af PeterValberg

Ja, den lineære forskrift

y = 2x + 4

passer derimod glimrende med tabellens tal

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #6
24. november 2011 af uytuty (Slettet)

ok mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. november 2011 af PeterValberg

Jeg synes, at du skal tage dig tid til at se den video, jeg gav dig linket til i #1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: funktionskrift og tabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.