Matematik

hjælp til en simpel opgave!

27. november 2011 af NannaCHR (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducér (x+y)^2-2xy?

Isolér r i formlen l*r^2+p=q?

Håber nogen kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af mathon

 

                       (x+y)2 = x2 + 2xy + y2


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2011 af mathon

 

                       l·r2 = (q-p)

                       r2 = (q-p) / l

                       r = ±√((q-p) / l)


Svar #3
27. november 2011 af NannaCHR (Slettet)

kan du ikke lave den øverste skridt for skridt?:) forstår godt den sidste, men ikke lige den forste ligning?


Skriv et svar til: hjælp til en simpel opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.