Matematik

Matrix regning igen

27. november 2011 af Katja0110 (Slettet)

Hvordan løses denne her opgave..

FInd the cofactor, A23 of the matrix

A = 5    - 2     7

      6      1     -9

     4       -3    8


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2011 af Zalam (Slettet)

5*-3 - 4*-2 = -7


Svar #2
27. november 2011 af Katja0110 (Slettet)

Hvordan ved du at det lige præcis er dem du skal gange sammen?


A = 2 række, 3 søjle?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man fjerner hele 2. række og hele 3. søjle fra matricen A og beregner determinanten af den fremkomne 2x2 matrix.


Skriv et svar til: Matrix regning igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.