Matematik

Hjælp søges til opgave: 7e^x=21

28. november 2011 af Pandalakrids (Slettet)

Jeg har fået til opgave at løse denne ligning:

7e= 21

 

Men jeg forstår ikke hvordan man løser ligninger der indeholder e? Nogen der kan hjælpe? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. november 2011 af mathon

 

                        ex = 3

                        x = ln(3)


Skriv et svar til: Hjælp søges til opgave: 7e^x=21

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.