Matematik

Kubik dm til kubik cm

29. november 2011 af selmalyn (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvad svare 0,5dm3 i cm3?

Tak for hjælpen


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2011 af SuneChr

1 dm = 10 cm

1 dm3 = 103 cm = 1 000 cm3

0,5 dm3 =  ................... cm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2011 af fatboy500 (Slettet)

1000 dm3 = 1m3
1 dm3 = 1L
1 dm3 = 1000cm3

håber det hjalp :D 


Skriv et svar til: Kubik dm til kubik cm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.