Matematik

Formel?

29. november 2011 af llniall (Slettet)

Hvad er formlen på at finde højden i en ligebenet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er kendt i trekanten? Ud fra hvilket vil du finde højden?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2011 af PeterValberg

hvad ved du, udover at trekanten er ligebenet ? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2011 af mathon

       når b = c
                                        ha = √(b2 - (a/2)2)        da ha tillige er median


Svar #4
04. december 2011 af llniall (Slettet)

Vinkel A er 30 grader
Vinkel B er 30 grader
Vinkel C er 120 grader

Løngden mellem A og C er 6 m.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. december 2011 af PeterValberg

Hvis vi snakker om højden i C, - altså den højde, som har siden AB som grundlinje
så kan du bestemme denne højde som:

h = |AC|·sin(300) = 6·sin(300) = ???

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Formel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.