Matematik

Formel for disse forskrifter

02. december 2011 af Blaugrana1 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej sidder med nogle forskrifter, da jeg skal snakke om det kunne det være rart at vide hvilken formel de følger.

Jeg har llavet graferne og de er linære, jeg ved at når en funktion er linære hører formlen F(x)=ax+b 

Men når der er 2 ubekendte i funktionen 

PS ved godt hvad a og b står for.

 

y=-x+1 og y=-1/4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med to ubekendte i funktionen?


Svar #2
02. december 2011 af Blaugrana1 (Slettet)

Ja sikke noget vrøvl

Nå men gør det kort, indgår disse funktioner under formlen f(x)=ax+b?

 

y=-x+1

x+2y=5

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, de er begge lineære. I den anden skal man lige isolere y som funktion af x.


Svar #4
02. december 2011 af Blaugrana1 (Slettet)

Okay tak


Skriv et svar til: Formel for disse forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.