Matematik

Bestemmelse af differentialligning :)

03. december 2011 af Chilldude22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har fået til opgave at redegøre og løse Fourier's differentialligning for varmeledning igennem en væg:

Q = - λ · A · (dT/dx)

Q = Varmestrømmen (Js^-1)

λ = Materialets varmeledningsevne 

A = Arealet

T = Temp

x = Stedet i materialet

 

Er der nogen der kan se hvilken type differentialligning dette er?

1. orden eller 2. orden? 

Lineær?

På forhånd tak :)


Skriv et svar til: Bestemmelse af differentialligning :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.