Matematik

Jeg får ikke det samme resultat som min lærer tjek alle udregninger

05. december 2011 af natasjah (Slettet)

Hej

 

Jeg har forsøgt at regne på denne udregning og jeg får ikke det samme som min lærer. begge formler direkte ind på lommeregneren og udregnet det

jeg kan ikke få pa til 800206. 

 

 

 

Vedhæftet fil: ass 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man finder

P = μ·m·g / (π·r2·η)

og med μ = 0.2, m = 760kg, g = 9,82m/s2 , r = 0,025m , η = 0,95 , fås

P = 800205,6 Pa


Svar #2
07. december 2011 af natasjah (Slettet)

naaarh okey thank you very much. 


Skriv et svar til: Jeg får ikke det samme resultat som min lærer tjek alle udregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.