Matematik

bestem grænseomkostningerne

06. december 2011 af VaDitte (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem grænseomkostningerne når x0=50 og x0=55

 

grænseomkostningerne ved en produktion på x0 enheder er bestemt ved 

 

Lim  h-->0

O(x0+h)-O(x0)/h

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2011 af mette48 (Slettet)

Har du ikke glemt et eller andet? f.eks O(x)


Svar #2
06. december 2011 af VaDitte (Slettet)

jo undskyld 

O(x)=8000+600x-x2

0 ≤ x ≤ 150

 


Skriv et svar til: bestem grænseomkostningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.