Matematik

bestem funktionstilvæksten

06. december 2011 af VaDitte (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f er givet ved

f(x)=2x2-3x+4

Bestem funktionstilvæksten Δy ud fra x0=2

angiv den tilhørende differenskvotient.

Bestem til sidst f'(2)


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2011 af PeterValberg

sædvanligvis kræver noget Δy også noget Δx

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man beregner funktionstilvæksten

Δy = f(x0+Δx) - f(x0)

for den pågældende funktion.


Skriv et svar til: bestem funktionstilvæksten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.