Matematik

differentier!

06. december 2011 af jegharmange (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen. Jeg skal differentiere a^x, men er ikke helt sikker på hvordan det skal gøres?

Håber at der er nogle der kan hjælp mig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2011 af cul8r (Slettet)

f(x)=ax

f'(x)=xax-1


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2011 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2011 af Enhver (Slettet)

#1   nej det er ikke rigtigt.  f(x)=xn   f '(x)=nxn

Det der er en eksponentialfunktion  så   f(x) = ax     f '(x) = ax ln(a)


Skriv et svar til: differentier!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.