Matematik

Potens funktion.....

06. december 2011 af matematiklytter (Slettet)

Hej - Jeg mangler bare en opgave

Trådens diameter (mm) | 0,32 | 0,38 | 0,46 | 0,56 | 0,71 | 0,91 | 1,22 |
Trådens modstand (ohm) | 5,30 | 3,75 | 2,53 | 1,69 | 1,05 | 0,63 | 0,36 |
 

a) Indtegn tabellens oplysninger i et dobbeltlogaritmisk koordinatsystem.

Aflæs vedlagt Bilag 2

b) Bestem tallene a og b.

(0,25;6) og (1,4;0,3)


a = log(0,3/6) / log(1,4/0,25)


a = -1,74

b = 6 / 0,25-1,74

b = 0,54

y = 0,54 * x^-1,74

c) Bestem diameteren, når modstanden er 1,50 ohm.

er det bare, at sætte 1,5 ind på y's plads i min forskrift?

På forhånd tak!


Skriv et svar til: Potens funktion.....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.