Fysik

Beregne fra Unit til Kg - Hvordan ?

07. december 2011 af Jclaudia (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg vil gerne beregne fra unit til kg, men hvordan gør man? Jeg har kigget på de fleste hjemmesider, hvor man kan udregne dette, men da det er -0,0235 unit jeg skal beregne til kg, kan jeg ikke.

Kan hellere ikke bare beregne 0,0235 unit til kg. 

tallet er for lille, men det må jo være muligt.

Så hvis nogen vil give mig en bedre side eller regne det for mig vil jeg blive glad


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2011 af Anxyous (Slettet)

Benyt at 1 u = 1,661 * 10-27 kg.


Svar #2
07. december 2011 af Jclaudia (Slettet)

Kan jeg godt sige 0,0235u*1,661*10-27kg=3,903*10-29kg
Eller er dette forkert ? Jeg er ikke lige den bedste til matematik og fysik
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2011 af mathon

 

                1 = 1,66054·10-27 kg/u

                0,0235 u = (0,0235 u) · 1  = (0,0235 u) · (1,66054·10-27 kg/u)  = 3,90227·10-29 kg


Svar #4
07. december 2011 af Jclaudia (Slettet)

Tak Mathon

yay så var det rigtigt

 

bare for at få det bekræftet, kan det så passe at -0,0235u = -3,90227*10-29


Skriv et svar til: Beregne fra Unit til Kg - Hvordan ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.