Matematik

Matematik... Linær, sammenhæng mellem delta'erne

11. december 2011 af Nezami_95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Spørgsmålet lyder således:

Lad os tænke os, at der er en lineær sammenhæng, y = ax + b,
     mellem de to variable x og y.
 Bevis den sammenhæng, der er mellem Δx og Δy.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Så er

y = ax + b , og

y + Δy = a(x + Δx) + b

Find nu en sammenhæng mellem Δx og Δy .


Skriv et svar til: Matematik... Linær, sammenhæng mellem delta'erne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.