Matematik

beregn skæringspunkter

11. december 2011 af hayow (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=e^4x-e og g(x)=x^1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2011 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x). Brug et CAS værktøj til det.


Svar #2
11. december 2011 af hayow (Slettet)

tak. det ved jeg godt.  jeg vil vide mellem regnig

 


Skriv et svar til: beregn skæringspunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.