Matematik

Vigigt´!!! Matematik bevis differentialkvotienten

12. december 2011 af minbedsteven (Slettet)

hej, jeg skal fremlægge et bevis imorgen og kunne virkelig godt bruge noget hjælp, beviset lyder sådan:

 

Fuvktionen med forskrift f(x) = K, hvor k er konstant, er differentiabel i ethvert x0.

Differentialtkvotienten er f``(x0) = 0

Bevis: Som bevis kan vi bruge hele R.

Differenskvotienten er: 0

Hvorfor er den 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2011 af peter lind

brug 3 trins reglen.


Svar #2
12. december 2011 af minbedsteven (Slettet)

kunne du evt. give et hint?

hvorfor giver 0 divideret med x-x0 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

0/Δx er lig med 0 for ethvert Δx ≠ 0 , og derfor har 0/Δx grænseværdien 0 for Δx gående mod 0.


Svar #4
12. december 2011 af minbedsteven (Slettet)

okay, tror at jeg forståt det nu, mange tak!


Skriv et svar til: Vigigt´!!! Matematik bevis differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.