Matematik

srp (2 orden differentialligninger)

16. december 2011 af jassi13 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som vil være rigtig søde og hjælpe med mig hvordan man kommer fra

y=c1*sin(√k/m * t) + c2*cos(√k/m * t)

til

y=c*sin(√k/m * t+φ) ??? 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af placebo321 (Slettet)

Kig på enhedscirklen


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. december 2011 af placebo321 (Slettet)

For kortheds skyld, substituer

k/m = ω2


Svar #3
16. december 2011 af jassi13 (Slettet)

synes stadig det er svært, kan du ikke forklare det ved hjælp af sætninger? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2011 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:omskrivning.doc

Svar #6
17. december 2011 af jassi13 (Slettet)

mange tak :-) 


Skriv et svar til: srp (2 orden differentialligninger)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.