Matematik

Lade x gå mod 0?

17. december 2011 af sofieangelie (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle samme :)

 

Er der nogen der kan fortælle mig, hvordan man lader x gå mod 0 i følgende funktion, for det kan jeg ikke :)

x’(t) = r/K*(K-x)*x-c(t)*x

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis funktionen er defineret, som udtrykket er skrevet, indsætter man x = 0 i forskriften. Benyt eventuelt parenteser til at angive mere klart, hvad der skal divideres med.


Svar #2
17. december 2011 af sofieangelie (Slettet)

x'(t) = (r/K) * (K-x)*x -c(t)*x                     

Hvor x(t) beskriver en kræftsvulst størrelse til tiden t, r/K er vækstraten, K den maksimale størrelse af svulsten og c(t) den behandlingsreduceret dødsrate.

Opgaven går ud på, at jeg finde hvornår svulsten er væk. Og så tænkte jeg, at jeg skulle lade x gå mod 0. Tror du/i at det er forkert?

 

Mvh sofie :)


Skriv et svar til: Lade x gå mod 0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.