Matematik

Matematik Opgave1

01. januar 2012 af Niko83 (Slettet)

100 æbler koster det samme beløb i kr. som det antal æbler man kan få for 225 kr. hvad koster et æble?

Jeg fårstår at et æble koster 225/100=2.25kr men jeg er alligevel i tvivl at et æble er= 100/225= 0.44 kr.

Prøv at forklare den rigtige måde. Godt nytår


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Kald prisen i kr for 1 æble for x. Så gælder der, at

100·x = 225/x ,

dvs

x2 = 1,52


Skriv et svar til: Matematik Opgave1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.