Fysik

Det skrå kast

07. januar 2012 af placebo321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Fra bogen:

m*ax(t) = 0

vx er en stamfunktion til ax, så vi får

vx(t) = c    (1)

Min tankegang:

Måden de er kommet frem til (1) på er ved at integrere ax, går jeg ud fra, dvs

∫axdt = ∫0dt = c

Kan det passe?

(integration mht. tiden)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2012 af peter lind

ja. Det er en måde at beskrive det på


Svar #2
07. januar 2012 af placebo321 (Slettet)

Så den integration jeg har lavet er korrekt skrevet op?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2012 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Det skrå kast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.