Matematik

Bestem en ligningen for tangenten?

08. januar 2012 af thomsen4400 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ja som spørgsmålet lyder:

Bestem en ligning for den tangent til grafen f der er parallel med den nævnte linie i hvert af følgende tilfælde

Her er de to opgaver som jeg skal lave:

f(x)=in(x^2-4x+5) og y=x+2

f(x)=Kvadrod2x^2+8, x<0 og y= x+4

 

Jeg er helt forviret når jeg sidder og ser på de her opgaver, det er derfor jeg gerne ville have dig/jer til at hjælpe mig, jeg kan slet ikke finde ud at udregne dem, så hvis en ville vise mig hvordan man udregner dem ville jeg være lykkelig!

På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2012 af KamillapigenXD (Slettet)

in(x^2-4x+5)  =  x+2

 


Svar #2
08. januar 2012 af thomsen4400 (Slettet)

Er det svaret på den første opgave eller hvad? Mangler du ikke at skulle differentier den?


Skriv et svar til: Bestem en ligningen for tangenten?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.