Matematik

:D

09. januar 2012 af theztereo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HEJ ALLESAMMEN 

 

jeg har to opgaver der vel er lette nok men jeg kan ikke huske hvordan man gør :D

 

den første opgave lyder sådan her

hvad er 20 kr ud af 50 kr

PS : rasultatet skal være i procent

 

opgave nummer 2

det halve af 2/5

prblemet er at jeg ikke kan huske hvad 2/5 er :D

 

TAK PÅ FORHÅND ;D


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. januar 2012 af 123434 (Slettet)

20/50

Forlæng med 2

(2*20)/(2*50)=40/100=0,4=40%

20 kr er 40% af 50 kr

Det halve af 2/5

1/2*2/5=2/10=1/5

Håber det kunne hjælpe

 

 


Svar #2
09. januar 2012 af theztereo (Slettet)

TAK FOR HJÆLPEN

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2012 af 123434 (Slettet)

I lige måde. Håber det hjalp.


Skriv et svar til: :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.