Matematik

hjælp med at rette (matricer)

11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

håber du kan rette den her også Andersen, det er det sidste :) 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

a: Sand

b: Falsk

c: Sand

d: Sand


Svar #2
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

hvorfor er a og c sand? 

og b falsk? 

du kan bare forklare med ord kort. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

a) Wer det til W svarende største ortogonale underrum , og der må gælde dim(W) + dim(W) = 6

b) Hvis T: R3 -> R2 er injektiv, gælder der dim(T(R3)) = dim(R3) = 3 , og dim(T(R3)) ≤ dim(R2) = 2 , en åbenbar modstrid.

c) Q er ortogonal ⇒ QQT = E ⇒ Q(QQT)QT = QQT = E  ⇒ Q(Q(QQT)QT)QT = QQT = E ⇒

                       Q3 (QT)3 = E ⇒ Q3 (Q3)T = E ⇒ Q3 er ortogonal .


Svar #4
11. januar 2012 af kla08 (Slettet)

tak for det. godnat. tror jeg sover for at kunne rejse mig op i morgen. 


Skriv et svar til: hjælp med at rette (matricer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.