Matematik

kvadratrod i excel

11. januar 2012 af Amay (Slettet)

Heysa..

Nogle der kan fortælle hvordan man kan laver kvadratrod tegnet i excel regneark.

 

Amalie


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2012 af Isomorphician

Enten:

kvrod(tallet)

eller

(tallet)^(1/2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Drejer det sig om at skrive symbolet √ i en tekst eller om at beregne kvadratroden af et tal?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2012 af SuneChr

# 0 og 1       Kommandoen skal jo være hel præcis, før der sker noget:

                    √ 2  beregnes og skrives i en celle, ved i cellen at skrive                   =KVROD(2)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2012 af Isomorphician

#3: Jeg gik ud fra at #0 var fortrolig med brugen af = i Excel


Svar #5
12. januar 2012 af Amay (Slettet)

Hej alle. tak for jeres svar.

det drejer sig om symbolet at kunne lave det i en tekst..


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. januar 2012 af Anxyous (Slettet)

#5:

Indsæt -> Indsæt symbol.


Svar #7
12. januar 2012 af Amay (Slettet)

#6 Nu siger du indset symbol.. altså jeg har ikke det symbol på mit tastatur.

Syntes altid man får sådan nogle kringlet svar her inde. eller er det bare mig der ikke er så kvik.

men forstår ikke helt hvad det er jeg skal.

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. januar 2012 af Anxyous (Slettet)

Et sted øverst oppe på skærmen burde der være en mulighed, der hedder 'Indsæt'. Klik på den, og find så 'Indsæt symbol'. Så finder du symbolet i listen. Alternativt kan du kopiere herfra og sætte det ind: √


Svar #9
12. januar 2012 af Amay (Slettet)

#8

Tusind tak. det var et svar jeg kunne forstår.. nu fandt jeg også pii. jubi.

hvordan laver i tegnene her inde ?


Brugbart svar (0)

Svar #10
12. januar 2012 af Anxyous (Slettet)

I boksen, hvor du skriver indlæg, er der et blåt Ω (omega). Klik på det, og klik så på det symbol, du vil indsætte.


Svar #11
12. januar 2012 af Amay (Slettet)

#10

ahhhh smart.. fedt!  super tak for du lige lærte mig det.. :)

Nu sidder jeg og skal skrive en brøk. kan man lave brøk streger der inde i excel.

Skal skrive F(n)=1/√5((1+√5 /2)n-(1-√5/2)n)

i stedet for at laver / ville jeg gerne lave en brøkstreg.


Brugbart svar (0)

Svar #12
12. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#11

Man kan også indsætte en ligning som et objekt (Microsoft Equation) i Excel.


Skriv et svar til: kvadratrod i excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.