Matematik

X værdi =

13. januar 2012 af AquaQ (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan regner jeg den her ud:

4x + 9 = 30    x =


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2012 af mathon

 

                 4x + 9 = 30                           træk 9 fra på begge sider

                 4x + 9 - 9 = 30 - 9

                 4x = 21                                 divider med 4 på begge sider

                 4x/4 = 21/4

                 x = 5,25

 


Skriv et svar til: X værdi =

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.