Matematik

opgave 942

13. januar 2012 af sexysofie (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et rektangel har omkredsen 20 cm og bredden x cm. Udtryk som funktion af x arealet ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlerne for omkredsen og arealet af et rektangel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2012 af Flemming1212 (Slettet)

y=20*x


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2012 af kieslich (Slettet)

bredde x.   længde y= 1/2*(20-2x)

areal = x*y = .....


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

Længde y
 

Bredde x
 

Areal = 20 = L * B = x * y
 

x * y = 20
 

y = 20 / x
 

B = 20 / x


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er omkredsen, der er 20 . Meningen er vist, at man skal udtrykke arealet som funktion af x.   /oo/


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. januar 2012 af Krabasken (Slettet)

- Og her kommer den MED briller:

Bredde = x
 

Længde = y
 

2x + 2y = 20
 

y = 10-x
 

A = x * y = x * (10-x)
 


Skriv et svar til: opgave 942

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.