Matematik

Geometri

15. januar 2012 af Nannahedegaardandersen (Slettet)

hej jeg sidder med en geometri opgave som jeg ikke forstår her kommer den:

 

I en trekant ABC er a=4 b=7 og c=8

bestem siderne i den trekant, man får ved at forstørre trekant ABC med 20%

bestem siderne i den trekant, man får ved at formindske trekant ABC med 20%

-jeg er helt lost, håber nogen kan hjælpe mig (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2012 af nielsenHTX

at gange noget med 20% svare til at gange med 1,2

at noget bliver 20% mindre svare til at gange med 0,8.

(1+r)


Svar #2
15. januar 2012 af Nannahedegaardandersen (Slettet)

skal jeg så lægge alle siderne sammen og gange med 1,2 og 0,8??


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2012 af nielsenHTX

#2 du skal gange hver side


Svar #4
15. januar 2012 af Nannahedegaardandersen (Slettet)

nåe sådan (:

-tusind tak (:


Skriv et svar til: Geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.