Matematik

Problemregning - 8 klasse

15. januar 2012 af MaleneHr (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg vil gerne have hjælp til nogle opgaver.

 

- Vis at indenrigruterne udgør 1/5 af samtlige flyoperationer i 1996

Flyoperatoner i alt : 270 000
Indenrigsruter i alt : 54 000

270 000 / 5??


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. januar 2012 af 99cmhmarc (Slettet)

ja


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. januar 2012 af nielsenHTX

det eller

54000 / 270000 = 1/5


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. januar 2012 af KaldmigKalle (Slettet)

54000/270000 = 0,2 * 100 = 20 % 

20%= 20 / 100 er det samme som 1/5 


Skriv et svar til: Problemregning - 8 klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.