Matematik

Lille tricky opgave

16. januar 2012 af Chochang (Slettet) - Niveau: C-niveau

a^5/a^6= ?

 

Kan i hjælpe mig med udregninger :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af NovakJ (Slettet)

=1/a


Svar #2
16. januar 2012 af Chochang (Slettet)

giver det ikke a^-1 ? Da man bare skal trække esponenterne fra hinanden.


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2012 af PeterValberg

Det er det samme

1/a = a0/a1 = a0-1 = a-1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. januar 2012 af NovakJ (Slettet)

det er det samme! :-)

1/a=a^-1


Svar #5
16. januar 2012 af Chochang (Slettet)

Århh tusinde tak for hjælpen! :-)


Skriv et svar til: Lille tricky opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.